Project information

Atherton Avenue Residence

 The kitchen was originally divided into a breakfast room and kitchen.  The clients wanted to open the space up, while retaining the ability to eat in the kitchen, and give it a fresh feeling more in keeping with the architecture of the house. 

  • Clients: Ethan Hunt
  • Completion: February 5th, 2017
  • Project Type: Villa, Residence
  • Architects: Logan Cee
Share the Project in Social

The Project

 The house is divided into three levels, each with its own common living space as well as adjacent bedrooms. We wanted to give each level a special feeling of its own

The Design

We redesigned the Kitchen and the Living room with the game table and had vintage chairs upholstered to match it. The lower level is playful and casual with a big sectional clad in reclaimed barn wood and a boat transformed into a day bed that hangs from the ceiling. 

Conclusions

With the new Design the House become more comfortable and warm with colorful rugs and cozy wing back chairs upholstered in linen and cowhide.